Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle yangın kaynaklı dirilik zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu manzara yangın merdiveni imalatı için müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Yangın Kapısı kırmızıırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim semtımızdan üretilen baplar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Merdivenin kapısının dışarıya doğru açılması gerekir. Kaldırıma dürüst açılarak olası bir yangın durumunda insanların birçokmasını esenlar.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emin şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile yapı deruni yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, katıksız kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da çatı karıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de kötüı akçakesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emin düzlem oluşturur.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında can ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca etkili ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cihetüne sağlıklı ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Hakikaten yangınlardan korunmak bâtınin asliye olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Bapnın güzel duyu yapısı ve heves edilen aksesuarların kullanımı yükselmekı doğruca olarak etkilemektedir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çtuzakışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları çoğunlukla otomatik olarak kapanan ve ürkü barı gibi müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı Yangın Merdiveni Kapısı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Bu yüzden size tavsiyemiz kayranında mahir ve sükselı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların gerekli testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page